Navigati pe Intrigue.ro si alegeti articolele care va plac.

Cu ajutorul meniului si al instrumentelor ajutatoare pe care magazinul nostru vi le pune la dispozitie, va invitam sa navigati prin categoriile de produse sau sa selectati articolele dupa categoriile din care fac parte, dupa un anumit interval de pret sau in ordine cronologica. In meniul din stanga sus, sunt prezentate cele patru categorii: parfumuri arabesti, creme, seturi pentru cadou si testere. In functie de preferinta dvs, selectati produsul dorit cu ajutorul unui simplu click.

Cum selectezi produsele dorite?

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati un simplu click pe butonul Adauga in cos, apoi veti fi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Apasati butonul Sterge acest articol in cazul in care doriti sa modificati cantitatea sau lista produselor. Daca doriti sa va intoarceti din nou pe site pentru a adauga alte produse in cosul de cumparaturi, puteti sa va reintoarceti cu un simplu click pe butonul Continua cumparaturile.

Informatii privind expedierea produselor

Pentru a finaliza comanda dvs, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Informatii privind finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. Deocamdata, la Intrigue.ro, singura metoda de plata disponibila este plata ramburs, iar livrarea produselor noastre se va face prin FAN Courier. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii. Revizuiti datele comenzii dumneavoastra, apoi apasati butonul Plaseaza comanda. Veti primi un e-mail de confirmare a plasarii comenzii pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra.