Magazinul online Intrigue.ro vine în ajutorul tuturor persoanelor pasionate de parfumuri cu arome orientale de lux. Importăm parfumuri și creme de corp arăbești de calitate superioară direct din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Intrigue.ro se dedică întru totul calității și perfecțiunii în arta parfumeriei. Oferim experiență, succes și încredere în comercializarea celor mai fine parfumuri unice și arome distincte arăbești. Dorim să aducem calitatea orientală mai aproape de dvs., iar acest lucru nu se putea realiza fără sprijinul și încrederea clienților noștri și dorința lor continuă de excelență, ceea ce a sporit ambiția noastră de a ne strădui întotdeauna să oferim iubitorilor de parfumuri arăbești tot ceea ce este mai bun.

Misiunea noastră

La Intrigue.ro înțelegem că realizarea măreției nu vine ușor, trebuie să dovedești lumii că merită și trebuie să ții minte de fiecare dată că orice detaliu contează. Prosperăm pentru perfecțiune, diversitate, sofisticare și excelență în toate produsele noastre. Pentru a realiza acest lucru, am devenit creativi cu totul, de la produsul în sine, la alegerea unor modele distinctive pentru toate sticlele de parfum care păstrează cultura și patrimoniul arab și alegerea aromelor preferate de fiecare client în parte, în funcție de personalitatea acestora.

Viziunea noastră

La Intrigue.ro admirăm patrimoniul și calitatea arabă, iar scopul nostru unic este să-l reprezentăm țării noastre în cel mai bun și plăcut mod în care ar trebui să fie. Facem asta prin produsele noastre importate direct din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Fiecare aromă a parfumurilor arabesti conține o piesă de patrimoniu, cultură și tradiții din Orientul Mijlociu, și mai ales din lumea arabă. Ne străduim mereu să atingem cele mai înalte niveluri de excelență. Indiferent dacă este vorba de calitate sau unicitate în produsele noastre sau de felul în care ne adunăm gândurile pentru a atinge cele mai înalte niveluri de competitivitate și a ajunge cât mai sus. Admirați mirosuri fermecătoare, design-uri deosebite, și arome legendare. Ținta și scopul nostru este să vedem sofisticarea în ochii clienților noștri.

Valorile noastre

Parfumurile au fost întotdeauna unul dintre lucrurile care adună toți oamenii într-o singură armonie. Pentru că apreciem rolul important al femeilor în societatea post-modernă și cât de greu este să ajungem la nivelul lor de sofisticare și succes, ne-am asigurat că vom veni cu o colecție unică pentru femei, pentru a reflecta personalitatea unică a fiecăreia. Atunci când vine vorba de bărbați, înțelegem interesele lor diferite și cum fiecare are o personalitate unică, ne-am dorit să facem ca fiecare parfum să poată să scoată în evidență personalitatea, trăsăturile, obiceiurile și dorințele fiecărui bărbat în parte. Parfumurile provin din origini diferite și fiecare miros reflectă cultura de unde provine. Orientul are farmecul său, în timp ce Occidentul este plin de creativitate. Totuși, la Intrigue.ro, ne-am decis să ne axăm pe farmecul Estului, în special misterul și senzualitatea arăbească.

Strategia noastră

La Intrigue.ro, ne străduim și tindem spre perfecțiune, iar visul nostru este de a răspândi cultura orientală în țară, și nu numai, prin cremele de corp parfumate și apele de parfum de bărbați, femei și unisex. Încercăm și, de asemenea, reușim să găsim arome rare pe care nimeni nu le-a introdus și, cu experiențele noastre intense pe care le-am câștigat de-a lungul timpului, am introdus o aromă cu semnătura unică pentru Intrigue.ro.

Vrem să surprindem lumea cu ingredientele și produsele noastre naturale, mirosuri unice, designuri deosebite și ambalaje rafinate.